Goede rustige tijd ideeën voor Preteens

02/14/2014 by admin

Stille tijd hoeft te zijn synoniem met time-out. De straf uit het proces nemen bevrijdt uw preteen te besteden tijd elke dag inhalen met vrienden, een nieuwe vaardigheid leren of lezen van een boek dat de belangen van haar. Maak die het allemaal over haar en minder over u, en u ziet een glimp van het enthousiasme dat u dacht dat ze had vergeten.

Inhalen op brief schrijven

Het is altijd vermakelijk om naar te schrijven een pen pal, elektronisch of via post. De meeste kinderen, meisjes genieten vooral tred te houden met vrienden, trends en de laatste preteen roddels, en het schrijven van brieven geeft haar praktijk in handschrift--als zetten van woorden op papier-- of in keyboarding als ze wordt het uitwisselen van e-mails heen en weer. Beide zijn waardevolle vaardigheden aan te scherpen. Stille tijd is ook de perfecte gelegenheid om te componeren die langverwachte dank u brieven voor Kerstmis en verjaardag geschenken.

Go Digital

Oudere kinderen zijn allemaal over nieuwe technologie. Overwegen te laten uw preteen kopen van een boek op uw e-lezer, of koop haar een van haar eigen. Digitale boeken hebben alle de aantrekkingskracht van de papieren versie met de nieuwheid van iets nieuw gegooid in de mix, of geef haar een aangepast aan de leeftijd persoonlijke digitale organizer en helpen haar overdracht alle haar contacten en belangrijke datums. Zorg ervoor dat ze begrijpt dat, als het bovenliggende object van een preteen, u toegang tot haar wachtwoord hebt.

Neem het buiten

Als uw preteen is gelijmd aan zijn hand-held spel, stuur hem naar buiten met een deken, een snack en instructies te vinden van de grootste boom voor schaduw in de tuin. Gaming in groot in openlucht kan worden een geheel nieuwe ervaring. Of leer hem de ontspannen activiteiten van visserij of om te kamperen en laat hem zijn rustige tijd organiseren een nieuwe aan te pakken-doos of op zoek via een catalogus van kampeerspullen voor te bereiden voor de volgende expeditie.

Een nieuwe vaardigheid leren

Laat uw preteen een vaardigheid die hij heeft altijd al wilde leren kiezen: schilderij, houtbewerking of crafting papier vliegtuigen. Toewijzen hem rustige tijd om te werken op het leren alles over de ambachtelijke. Hij kan lezen van boeken over het onderwerp, zoeken online foto ideeën of Bekijk video's van ambachtslieden als ze kapitein de kunst. Moedig hem aan tijd budgettering van zijn vergoeding om te bepalen hoe lang het zal duren om te kopen voorraden en tot vergelijking winkelen online voor de beste deals.Gerelateerde Berichten