Kunnen wat tieners op het Internet Post ze in de toekomst beïnvloeden?

07/24/2012 by admin

Kunnen wat tieners op het Internet Post ze in de toekomst beïnvloeden?

Uw tiener is magnetisch uitlijnen van foto's op een feestje en ze uploaden naar het Internet zo snel als haar vingers kunnen vliegen. Ze wordt immers gewoon voor uw plezier. Geen kwaad in dat recht? Misschien. Volgens een opiniepeiling Pew Research Group 2013 gebruiken 81 procent van de tieners ten minste een social networking site. Posting foto's, opmerkingen en zelfs video ontketent informatie op het Internet verder en langer dan velen beseffen.

Sociale Media en College toepassingen

Foto's van de laatste partij van de middelbare school kunnen opduiken op onverwachte plaatsen. "Forbes Magazine" geïnterviewd admissions bestuur van van de natie boven 500 universiteiten en vond dat meer dan 25 procent van hen gecontroleerd een aspirant-student sociale netwerksites. Van werden een-derde van die studenten ontzegd toelating vanwege ruwe taal, drinken, of illegaal of onethisch gedrag. Helaas, zelfs als uw tiener niet foto's van zichzelf op een kegger post, dat het probleem niet oplost. Veel sociale sites vrienden om tag uw tiener toestaan en de afbeelding zal ion post uw tiener muur.

Internet roofdieren

Zelfs als uw tiener nooit tot een roofdier spreekt, kunt de informatie die ze deelt op het Internet lokaliseren van wie ze is, waar ze woont, en waar ze zullen worden. Terwijl veel sociale sites zoals Facebook en Google Plus vereisen machtiging voor toegang tot een gebruikersprofiel, andere niet. Twitter is een goed voorbeeld. Tenzij uw tiener gebruik beperkt, kan iedereen toegang krijgen tot haar messaging. Plaatsen van een onschuldige foto van haar voetbalteam voor de winnende stad banner vertelt een roofdier waar ze woont, de namen van haar vrienden en een snelle controle van een Liga website geeft hem haar volgende oefensessie.

Gestolen beelden

Als een jonge moeder en professionele fotograaf, Sarah Gilliam gedeeld veel foto's van haar zoon op haar blog. Het doel was om te verleiden andere families om haar fotografie diensten te gebruiken. Toen een vriend haar een link naar een site memorial voor een 5-jaar-oude kanker slachtoffer stuurde, was ze geschokt om te zien van haar zoon's gezicht, volgens een 2013 verhaal in de krant "The Daily Herald" in Columbia, Tennessee. Iemand had gedownload beelden van Gilliam's blog en een hele memorial site geschreven voor een imaginaire kind die stierf aan kanker. Gilliam ontdekt, te laat, dat zodra een foto is geüpload naar het internet, iemand kan opslaan, manipuleren of zelfs misbruik maken van het beeld zonder toestemming te vragen.

Wat ouders kunnen doen

Praat met uw tiener over het gebruik van het Internet. De Wisconsin informatie technologie veiligheid Raad moedigt ouders heel duidelijk bij de bespreking van het Internet. Uw tiener dat als hij kan delen van een afbeelding, zodat iemand anders kunnen herinneren. Dus terwijl hij denkt hij slechts texted een afbeelding naar een vriend, kunt die vriend delen, post of publiceren dat schot. Een goede vuistregel is het nooit delen van een foto die hij zou niet willen dat verspreid over de hele school. Ouders moeten ook aandringen op toegang tot tiener sociale media. Controleer uw tiener profiel vaak. Naast het controleren van de computer, bewaken uw tiener telefoon voor gebruik van Internet en sociale netwerken apps.Gerelateerde Berichten