Zijn er natuurlijke vlo controlemethoden voor pasgeboren Kittens?

12/19/2012 by admin

Zijn er natuurlijke vlo controlemethoden voor pasgeboren Kittens?

Er zijn weinig dingen frustrerender voor een huisdier eigenaar dan een vlooienbesmetting, en paar dingen meer ontmoedigend dan het kijken naar een die zich voordoen op een kitten. Ondanks al de remedies op de markt van vandaag, vinden van een die werkt lijkt getroffen of missen, en weinigen van deze rechtsmiddelen zijn veilig voor kittens. Echter, er zijn natuurlijke remedies en stappen die u nemen kunt om te helpen uw katje worden ontdoen van de vlo probleem. Uw dierenarts moet worden geraadpleegd voordat u een niet-voorgeschreven remedie voor uw huisdier.

Baden en kammen

De eerste stap in vlo controle voor uw katje is om aan te vallen de vlooien die op zijn lichaam zijn. U kunt dit doen unidirectioneel is met behulp van een niet giftig, natuurlijke vlo shampoo. Kijk voor shampoo die neem olie of d-limoneen bevatten. Zodra uw katje een bad heeft, gebruik een vlo kam te vangen eventuele resterende vlooien verbergen in vacht van uw katje. Deze metalen kammen kunnen worden gekocht bij een winkel huisdierenlevering. Houd een kom van sopje in de buurt van wanneer u uw kitten, en gebruik de kam op als veel als uw katje body mogelijk kam. Wanneer u een vlo gevangen in de kam ziet, duik onmiddellijk de kam in de waterschaal. Blijven de kammen totdat u niet langer vinden vlooien in de kam bent. Vlo kammen kan worden gedaan tweemaal per dag terwijl de vlo probleem zich blijft voordoen, en om de paar weken zodra het probleem is onder controle.

Natuurlijke Dips en Remedies

Er zijn recepten voor natuurlijke vlo remedies die kunnen veilig worden gebruikt op uw katje. De eerste vereist 2 kopjes van verpakte verse rozemarijn of munt, of een mengsel van beide, 1 kwart van kokend water en 4 kwart gallons van warm water. Plaats de kruiden in een kom en bestrijk ze met de 1 kwart van kokend water. Laat de kruiden te steile gedurende 30 minuten vóór het uitpersen van het mengsel. Meng de resterende geïnfundeerd vloeistof met de 4 kwart gallons van warm water, vul een spuit fles met het mengsel en spray uw katje met het volledig. Laat uw katje lucht drogen. Een andere oplossing vereist een theezakje elk van kamille, Valeriaan, zoethout en heks hazelaar. Dezelfde steeping herhalen, vul een spuit fles en jas uw katje met het mengsel, nogmaals te laten lucht droog. Een extra remedie is knoflook of biergist capsules, die één keer per dag oraal en zal maken een onaangename smaak en het aroma dat de vlooien zal niet worden aangetrokken tot.

Kruiden vlo kragen

Een veiliger alternatief voor traditionele vlo kragen zijn de natuurlijke vlo kragen die nu beschikbaar zijn in de huisdierenlevering winkels. Deze kragen zijn bekleed met plantaardige oliën die natuurlijke vlo insectenwerende middelen zijn, en vele kragen kunnen worden bekleed met olie voor verder gebruik. Voor uw katje veiligheid, gebruik break-away kragen en die met een elastiek waarmee uw katje te ontsnappen moet zijn halsband vastgelopen ergens.

Behandeling van uw huis

Behandeling van uw katje is niet genoeg om te genezen van de vlo probleem. Als u wilt dat een permanente oplossing, moet u uw huis zo goed behandelen. Een goedkope methode is om steenzout op strategische locaties in uw huis waar kinderen of dieren geen toegang tot, zoals onder de Bank of onder zinkt. U kunt ook strooi keukenzout of baby-poeder in uw tapijt, die zal doden vlooien en hun eieren en kan vervolgens worden gestofzuigd omhoog. Een andere vacuüm remedie is om te houden een paar mottenballen in uw stofzuiger zak, die iedere vlooien die zitten doden zal wanneer u vacuüm.Gerelateerde Berichten