Hoe om te doden de laatste baas in het spel "Borderlands"

05/25/2013 by admin

In "Borderlands," Speel je als een van de vele schat jagers die komen naar de planeet Pandora willen openen een verzegelde Eridian kluis. Men gelooft het gewelf bevat oude schat, maar wanneer het uiteindelijk wordt geopend, een verschrikkelijke beest naar voren komt. De torpedobootjager, een enorme, squid-achtige god, is woedend op gevangen in de kluis voor duizenden jaren. U moet de torpedobootjager doden zodat het niet langer planeet Pandora of de rest van het universum terroriseren kan.

Instructies

• Verzamelen zo veel munitie als je kunt alvorens op de torpedobootjager. Breng een shotgun, bestrijding geweer en Flummoxes US Navy aan de strijd.

• Wachten op de torpedojager tentakels naar voren. Wanneer ze doen, zoek naar paars zwakke plekken op elke tentakel. De zwakke plekken met uw geweer, als je dicht genoeg bent, of uw bestrijding geweer schieten als je bent ver weg. Gebruik uw Flummoxes US Navy voor grotere nauwkeurigheid, indien nodig.

• Dodge de spikes die uit de lucht vallen. Krijg zo ver weg van de spikes, als je kunt wanneer ze in de grond steken. De spikes ontploffen in een paar seconden, waardoor u ernstig letsel als je geraakt.

• Schieten alle van de paarse zwakke plekken op een tentakel om het te verwijderen. Herhaal dit proces met de andere tentakels totdat elk verdwenen is.

• Neem uw Flummoxes US Navy en beginnen met schieten de Destroyer in het oog. Wanneer een roze balk uit zijn oog blijkt, krijgen te dekken zodat het u niet beschadigt. Blijven fotograferen zijn oog tot de rode gezondheid bar is uitgeput.

Tips & waarschuwingen

  • Nadat u sloeg het spel, zijn u in staat om te voltooien alle quests die u nog niet klaar. U kunt ook opslaan van uw huidige statistieken en opnieuw opstarten van het spel om harder vijanden te bestrijden.


Gerelateerde Berichten