Hoe krijg ik de verloren Chaos in "Laatste Rush"

03/28/2013 by admin

"Laatste Rush" is een van de niveaus in het Nintendo Gamecube spel "Sonic Adventure 2 Battle." Tijdens het spel, naast clearing stadia en bevordering van de verhaallijn, zal Sonic worden gevraagd om te zoeken en redden van de "verloren Chaos." Elk stadium heeft een enkele Chao dat Sonic moet verzamelen. Het is meestal verscholen in een duistere hoekje van het niveau. Met het oog op de Chao verloren op "Laatste Rush", moet Sonic de "Licht Shoes" en "Mystic Melody" upgrades verworven hebben.

Instructies

• Spelen door het niveau normaal totdat u duidelijk de vijfde controlepost en het voorjaar op een platform met twee verschillend gekleurde spoor paden.

• Springen en slijpen onderaan de paarse spoor, dan raken de zesde controlepost aan het einde van de rail. Blijven.

• Spelen de "Mystic Melody" voor de nabijgelegen oude graftombe te onthullen een serie van drijvende platforms. Klimmen deze platforms totdat u naar een plek in de buurt van een andere paarse reling met een grote 'X' eroverheen komen.

• Springen en een huis-aanval op de paarse spoor (druk op de "A" knop tweemaal) te grijpen het uitvoeren. Klimmen op het spoor, crouching om te kunnen versnellen aangezien u gaat.

• Volg het pad na de reling naar een andere oude heiligdom. De mystic melodie weer spelen, dan onmiddellijk uitvoeren onderweg "Licht Dash" door de rij van ringen die worden weergegeven in de buurt.

• Malen over de oranje balustrades onmiddellijk buiten de ringen tot u bij een lange tunnel. De blauwe monster hier vernietigen en voort.

• Uitvoeren van een ander huis-aanval op de leuning, en daarna crouch om te beklimmen. Zodra u aan de bovenkant van het spoor, ziet u de Chao verloren in het midden van deze kamer.Gerelateerde Berichten