Hoe maak je een Gladiator op "Empire ambacht"

01/19/2013 by admin

"Rijk vaartuig" is een free-to-play, online strategiespel waarin spelers werven helden en bouwen van een imperium. Het spel biedt een mix van stad-bouwelementen strategie met die van traditionele role-playing games, zoals voltooien van quests en het verslaan van monsters. "Rijk Craft" heeft ook een element van de speler-versus-speler met Arena duels. Spelers kunnen aanwijzen helden als gladiatoren die vervolgens kunnen uitdagen of worden uitgedaagd om te duels in de Arena. Om te kunnen concurreren in de Arena strijd, een speler held moet ten minste niveau 10.

Instructies

• Klik op een leeg vierkantje van land in uw belangrijkste stad scherm en selecteer om te bouwen van een ziekenhuis. De kosten zijn 145 hout, 90 steen, 120 ijzer en 100 voedsel, en de bouwtijd is één minuut. Dit zal leiden tot een niveau 1-Ziekenhuis, dat uw helden na verloop van tijd genezen zullen.

• Selecteer het ziekenhuis en upgraden naar Level 10 ten koste van 3,570 hout, 2,220 steen, 2,950 ijzer en 2.450 voedsel. De upgrade tijd tot niveau 10 is iets meer dan drie uur. Zodra het ziekenhuis wordt bijgewerkt naar Level 10, zal u zitten kundig voor bouwen een Arena in uw belangrijkste stad.

• Construeer een Arena op een leeg veld van land in uw belangrijkste stad. Een niveau 1 Arena kosten 135 hout, 135 steen, 180 ijzer en 160 voedsel, en het duurt twee minuten om te bouwen.

• Wijst een van uw Level 10 helden als een gladiator door te klikken op de Arena en de held naam te selecteren uit het drop-down menu. U kunt vervolgens andere spelers uitdagen om Arena duels ten koste van een energie-punt per duel. Uw held zal experience points krijgen of je wint of verliest, maar hij meer krijgt als je wint.Gerelateerde Berichten