Hoe om af te drukken op koper

11/27/2016 by admin

Gebruik scherm druktechnieken op koperen platen wilt afdrukken. Metalen, zoals koper, hebben een nonporous oppervlak en zijn moeilijker af te drukken op dan papier of stof. Gebruik glanzend glazuur drukinkt wilt afdrukken op koper, zoals het is ontworpen om te houden aan oppervlakken die moeilijk aan te houden. Bij het selecteren van het ontwerp dat u wilt afdrukken, onthoud dat u zal hebben om het uitgesneden.

Instructies

• Maak of kies het ontwerp dat u wilt afdrukken. Eenvoudige ontwerpen zoals silhouetten zijn effectief als scherm afgedrukt. Tekenen of afdrukken van dit ontwerp op een A4 formaat stuk van acetaat.

• Knip de onderdelen van het ontwerp dat u wilt afdrukken. Dit is uw stencil. Dik karton onder uw werkgebied te beschermen uw oppervlakken te plaatsen.

• Leg krant over uw werkoppervlak. Plaats de koper op de top van de krant. Plaats de stencil op de top van de koper in de gewenste afdrukpositie.

• Lager de zeefdruk naar beneden op de top van het stencil. Betrekking hebben op gebieden die niet onder het stencil met plakband vallen op de onderkant van het scherm.

• Spuit een kleine hoeveelheid inkt aan de bovenkant van het scherm. Het scherm op zijn plaats met uw linker hand houden. Gebruik uw rechterhand te trekken van de inkt onderaan het scherm met de zuigmond. Houd de zuigmond in een 45-graden hoek voor de beste afdrukken.

• Til het scherm uit het koper van links naar rechts. Het stencil komt weg met het scherm te tonen van de afdruk. Laat de afdrukken om te drogen. Spoel de scherm, stencil en zuigrubbers schoon in water. Laat ze drogen.Gerelateerde Berichten