Marching Band percussie-instrumenten

08/07/2013 by admin

Marching bands werden oorspronkelijk gebruikt voor militaire doeleinden, en een standaard voor Universiteit bands die vaak zeer concurrerende en geschoolde zijn geworden. Percussie-instrumenten zijn bijzonder belangrijk in marching bands. De leden van de band moeten terdege bewust is van het tempo en ritme, vooral omdat zij tijdig maart moeten en zijn vaak verspreid over een groot gebied. Andere gemeenschappelijke marching band instrumenten omvatten blaasinstrumenten en koperblazers.

Grote trom

Marching Band percussie-instrumenten

Bass drums zijn groot in omvang en lage in toonhoogte.

Muziek, instrumenten en CDs.com roept de grote trom "De hartslag van de marching band." De grote trom werd standaard voor orkest gebruik in 1782, toen het werd geïntroduceerd door Mozart. Diep in de trom, resoneren tonen help demonstranten in tijd te houden. De grote trom bouw is gelijkaardig aan de snaartrom, maar zonder enige strikken. Spelers raakte het hoofd trommel met een grote hamer bedekt met zacht materiaal.

Snare Drum

Marching Band percussie-instrumenten

De snaartrom is aan de linkerkant en de hoogste toonhoogte in standaard drumsets produceert.

Het snare drum hoofd is meestal gemaakt van kalfsleer of kunststof, die wordt uitgerekt over een holle frame, meestal gemaakt van metaal. De onderkant van de trommel heeft metalen strikken aangesloten op het frame, die wanneer de drum wordt geraakt rammelen. Dit geeft de snaartrom haar karakteristieke geluid. De snaartrom is dat een centraal element van de marching band en haar high-toned geluid draagt over een grote afstand. Het gebruikt om te worden gebruikt in het leger berichten doorgeven in code.

Bekkens

Bekkens mark vaak dramatische of spannende momenten in de muziek.

Bekkens zijn gemaakt van messing en variëren in grootte van heel groot tot heel klein. De grootte bepaalt de Toon en het volume van de bekkens. Ze worden meestal gehouden in marching bands, en ofwel druk samen of beat met een hamer of de drumstick om geluid te produceren.Gerelateerde Berichten