Hoe een 6de rang boek te schrijven

09/14/2013 by admin

Schrijven van een boek gericht en met zesde-rang studenten, ook wel bekend als middelste rang boeken, vergt tijd en toewijding, maar is een lonende ervaring. Middelste rang romans afwijken van die voor een ouder publiek in dat ze in een snel bewegen moeten tempo dat een zesde-grader aandacht, met een stem die is authentiek jonge maar net zo meesterlijk geschreven als een volwassen boek zal volhouden. Terwijl elke schrijver zal gaan door middel van haar eigen proces maken een klaar manuscript, zijn er paar stappen degenen die willen schrijven boeken voor zesde-klassers moeten begrijpen.

Instructies

• Schrijf één zin worden samengevat het idee van je boek. Deze zin moet vermelden de hoofdpersoon, zijn conflict en de actie die hij neemt om op te lossen, en wat het gevolg zal zijn als hij mislukt.

• Schrijf een overzicht voor uw fotoboek. Dit kan zijn in een stijl die past bij u, of het nu gaat Notitiekaarten met een beschrijving van elke scène of een grafiek compleet met een tijdlijn voor het verhaal. Hebt u ideeën voor subverhalen, kan u deze opnemen. Maar houd in gedachten dat boeken op zesde-klassers gericht zijn korter dan boeken voor kinderen en jongeren of volwassenen en bevatten meestal slechts één of twee subverhalen. Het verhaal moet blijven concentreren hoofdzakelijk op uw protagonist.

• Schrijven per hoofdstuk op basis van het overzicht. Sommige schrijvers willen bewerken zwaar als ze gaan, maar dit u vertragen kan, vooral als het is uw eerste roman. Vergeet niet, u zal worden herzien later, dus probeer om het verhaal eerst geschreven. Bijzondere aandacht besteden aan de stem van uw zesde-grade tekens, en vergeet niet uw publiek. Als een volwassene is het gemakkelijk om te laten een grotere woordenschat of meer formele frasering glijden in de dialoog. Terwijl u niet produceren een roman gevuld met cliche slang wilt, is het belangrijk dat uw geluid tekens als authentiek zesde-klassers als kinderen moeten betrekking hebben op hen.

• Gereserveerd uw voltooide eerste ontwerp voor ten minste een week. Dit kan moeilijk zijn, maar als u onmiddellijk te herzien beginnen, u mei niet zitten kundig voor zien alle van de plot gaten en arme zinnen in het eerste ontwerp.

• Lees door je boek eenmaal, het maken van notities en het benadrukken van de plaatsen die u wilt wijzigen. Zorg ervoor dat het tempo is snel, zoals een zesde-grader aandacht span niet zo lang als een volwassene is. Terwijl middelste rang literatuur mooie proza en complexe ideeën bevatten kan, is het schrijven moeten toegankelijk zijn voor een 12-jarige. Uw boek herzien als dit nodig is.

Tips & waarschuwingen

  • Lees zo veel midden rang-fiction met zesde-grade tekens mogelijk te begrijpen de stijl van stem die zoals kinderen en om te weten uw markt.


Gerelateerde Berichten