Verf verwijderen en chemicaliën

08/18/2013 by admin

Het verwijderingsproces verf kunnen een gevaar voor de gezondheid. De chemische stoffen in veel verfafbijtmiddelen kunnen leiden tot kanker, leverschade en andere ellende. Beschermende uitrusting, waaronder een gezichtsmasker en chemisch bestendige handschoenen moet altijd gedragen worden wanneer verwijderen jassen van oude verf. Ventilatie is ook een belangrijke overweging en ramen en deuren moeten openstaan. Zwangere vrouwen en kinderen mag nooit worden blootgesteld als u wilt schilderen met lood ongeacht hoe het wordt verwijderd.

Oplosmiddel verfafbijtmiddel

Verfafbijtmiddelen en verhuizers met behulp van chemische oplosmiddelen rond voor een lange tijd geweest en zijn de meest voorkomende methode voor het verwijderen van oude lagen verf. Of in vloeibare, pasta of aërosol vorm, wordt de verfafbijtmiddel toegepast en links op voor de aanbevolen tijd en vervolgens met een schraper afgeschraapt of gewassen uit met water en een spons. De chemicaliën die worden gebruikt, kunnen leiden tot ernstige gezondheidsproblemen met inbegrip van kanker. Ze bevatten methyleenchloride, aceton, tolueen, methanol, dimethyl adipaat ester, dimethyl succinaat ester en dimethyl glutarate ester.

Groene verfafbijtmiddel

De fabrikanten van soja gebaseerde en andere "groene" verfafbijtmiddelen beweren dat hun producten geen vormen een gevaar voor de gezondheid. Zeiden zijn biologisch afbreekbaar, niet-ontvlambare en geur-vrij en gemakkelijk af te wassen met water. Ze zijn niet zo snelwerkende als traditionele op basis van oplosmiddel verfafbijtmiddelen en verschillende toepassingen kunnen worden vereist. Consumenten moeten de etiketten zorgvuldig lezen alvorens te kopen en, zelfs als het product wordt verondersteld te zijn onschadelijk, beschermende kleding en goede ventilatie nog steeds worden geadviseerd.

Home verf verwijderen recepten

Het voordeel van het maken van uw eigen verfafbijtmiddel is dat je weet precies wat chemische stoffen zijn in het. Een milde recept voor 1 pond bloem, 1 pond wassen soda (natriumcarbonaat) en 1 kopje kokend water vermengd. Een ander recept pleit voor grondig mengen samen 1 kopje borax, 1 kopje ammoniak, 1 kopje soda en 2 kopjes water. Terwijl ammoniak, borax en frisdrank niet geheel onschadelijk zijn en beschermende kleding vergt, kunnen zij minder schadelijk is dan de oplosmiddelen in traditionele verfafbijtmiddelen.

Andere verf verwijdermethoden

Verf kan ook worden verwijderd met een warmte-pistool. Verf wordt verwarmd totdat het gespen en afgeschraapt met een schraper. Deze methode zal produceren dampen die schadelijk kunnen zijn. Wees voorzichtig niet te branden het hout onder de verf. Schuren met grof schuurpapier of schuursponsjes is een andere optie voor het verwijderen van verf. Deze methode wordt niet aanbevolen voor mooie meubels als het schuurpapier of vlies kan krabben. Het fijn stof kan verf chemische stoffen die schadelijk voor de gezondheid zijn kunnen bevatten.Gerelateerde Berichten