Hoe om te zorgen voor een Savannah kat

03/04/2012 by admin

Hoe om te zorgen voor een Savannah kat

De kat Savannah is een ras dat werd ontwikkeld door het fokken van de Afrikaanse serval met de binnenlandse kat. Het resultaat is een grote binnenlandse kat, die is zeer aanhankelijk en speels en kunnen springen naar de hoogste plank of richel in uw huis. De savanne heeft ook een reputatie voor het zijn hond-achtige, zoals dit ras houdt om te zwemmen, kan worden opgeleid om te komen wanneer aangeroepen, houdt te volgen zijn eigenaars en op een leiband lopen zal. Als u van plan bent over het verkrijgen van een Savannah kat, erachter te komen hoe om te zorgen voor een gunstig klimaat voor deze ongebruikelijke katachtige. Toekomstige eigenaars kunnen verwachten te betalen 2.000 dollar tot 5.000 dollar te kopen een Savannah, volgens de web site MC-Savannah-katten.

Instructies

• Beperken uw Savannah kat aan een rustige kamer van het huis voor de eerste paar dagen na brengen hem thuis. Gebruik deze tijd om de band met uw kat door te besteden veel tijd met hem. Laat uw Savannah te zwerven rond het huis. Hebt u andere huisdieren, kennismaken met de Savannah hen geleidelijk. De website poekebeest beveelt aan dat je niet een Savannah kat houdt hebt u ook vogels of andere kleinere dieren die lijken op prooi; maar de Savannah kat krijgt langs goed met honden en katten, vooral als ze actief en geduldig zijn.

• Plaats verschillende laden nest rond uw huis voor uw Savannah kat wanneer ze voor het eerst in uw huis aankomt, vooral als ze nog steeds een kitten is. Verminder het aantal nest laden geleidelijk aangezien de kat krijgt om te weten van uw huis.

• Ontwerp een aangepaste voeding voor uw Savannah. Feed uw Savannah kat rauwe kip drie keer een dag tot hij bereikt zes maanden van leeftijd, wanneer twee maaltijden per dag hem vervolgens zal ondersteunen. Bieden zo veel als de kat binnen vijftien minuten bij elke maaltijd kunt eten. Nooit voeden uw Savannah gekookt kip botten, zoals deze kunnen splinter en de wanden van het spijsverteringskanaal doorboren. U kunt ook voeden uw kat een gespecialiseerde wilde kattenvoedsel, waarin al de nodige vitaminen en mineralen die uw Savannah gezond zal houden.

Meng één maaltijd per dag met een multi vitamine supplement en een kleine bolletje van probios ter bevordering van gezonde spijsvertering. Voegen taurine poeder met een maaltijd, drie keer per week om te helpen uw kat handhaven goede hartfunctie en visie en calcium poeder aan een maaltijd tweemaal per week voor sterke botten. Meten eenachtste van een theelepel voor kittens en een kwart van een theelepel voor volwassen savannes voor zowel taurine en calcium.

• Voorkomen dat uw Savannah kat destructieve worden door haar voorzien van geestelijke stimulatie nodig om haar bezet te houden. Toepassing bitter apple spray op de draden van alle elektrische items in uw huis om te ontmoedigen uw Savannah kat van kauwen hen. Voorzien van haar kat tal van hond speelgoed, zoals deze katten zijn gekend om te spelen ongeveer; items die zijn ontworpen voor huiskatten zal niet duren lang met de savanne. Gaan met haar regelmatig, zoals de savanne zeer speels is.

• Regelen voor uw Savannah te ontvangen een checkup met uw lokale dierenarts. Adviseren uw dierenarts dat de Savannah kat gedood-virus vaccins, alleen moet krijgen als levende vaccins dood, volgens de website KasbahCattery veroorzaken kunnen. Voorkom dat uw Savannah kat ingeënt tegen feline leukemie virus en feline infectueuze peritonitis, die eigenlijk in deze kat de ziekte kan veroorzaken. Bovendien moet uw Savannah niet worden gegeven ketamin of een preoperatieve cocktail, die dodelijk kan zijn. Geef aan dat in het geval dat sedatie vereist is, de dierenarts isoflorin gas moet gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Savannah katten zeer hoge onderhoudskosten huisdieren maken en toekomstige eigenaars moeten zich bewust zijn van dit vóór de aankoop van een.
  • Sommige staten vereisen een vergunning voor het bezit van een Savannah kat, dus het is belangrijk voor beginnende Savannah eigenaars dit onderzoek vóór de aankoop van een savanne.


Gerelateerde Berichten