Schildpad identificatie & zorg

03/31/2017 by admin

Schildpad identificatie & zorg

Schildpadden zijn bijna uitsluitend grond woning reptielen. Deze wezens zijn voornamelijk geïdentificeerd door hun grootte en markeringen. De zorg die nodig zijn voor alle soorten schildpadden is vergelijkbaar, omdat ze in aride land omgevingen gedijen. In het leren om te onderscheiden en zorg voor schildpadden, is het belangrijk om eerst begrijpen grootte variatie en vervolgens onderzoeken specifieke soorten schildpadden.

Grote landschildpadden

Verschillende soorten schildpad onderscheiden zich door grootte. Grote landschildpadden omvatten de zadel gesteund Mauritius reuzenschildpad en de Hood Island Tortoise. Deze schildpadden leven gemiddeld 100 jaar. Hun schelpen kunnen bereiken een hoogte van vier voeten en hun lichamen kunnen wegen tot 300 pond. Deze schildpadden zijn waarschijnlijk te bereiken hun maximale grootte wanneer gehuisvest in buiten pennen in warme, droge klimaat.

Kleine schildpadden

Kleine schildpadden nemen de Bog schildpad die maatregelen een gemiddelde van 2 duim in lengte en het vak schildpad, meten tussen 6 en 8 inch. Deze kleine schildpadden moeten binnen worden gehouden in een terrarium met een zand vloer omdat hun kleine grootte hen kwetsbaar voor buiten roofdieren maakt.

Woestijn Tortoise

De woestijn schildpad is een kleine en middelgrote schildpad die groeit tot ongeveer een voet lang zijn en kan maximaal 15 pond wegen. Net als de meeste schildpadden, de woestijn Tortoise gedijt in gebieden die toegang tot water hebben maar het geheel op het land leeft. De onderkant van de leefruimte van alle schildpadden moet worden bekleed met vuil of zand dat gravende. Deze dieren moeten ook toegang tot een schoon water gerecht dat ze kunnen niet kantelen. Schildpadden zijn herbivoren en verbruiken bladgroenten die moeten worden bestrooid met reptiel vitamine poeder.

Leopard Tortoise

De Leopard Tortoise kunnen groeien tot 28 inch lange en kan maximaal 120 pond wegen. Het is de vierde grootste soort van schildpad in het bestaan. De scutes die de secties van de shell vormen hebben vaak de vorm van piramides en zijn crème gekleurde met zwarte vlekken of strepen. Net als alle grote schildpadden is het beste naar het huis van een Luipaard schildpad in een buiten pen die bevat een verbergen in groot genoeg is om te verbergen van het dier. Deze wezens grazen op gras en andere vegetatie. Gras moet worden gekweekt in de pen en aangevuld met groene bladgroenten bestrooid met reptiel vitamine poeder.

Tunesische landschildpad

De Tunesische landschildpad is een kleine schildpad die zelden groeit aanzienlijk groter dan de menselijke hand. Het kan worden geïdentificeerd door zijn gele schelp die zwarte stippen op elke scute kenmerkt. De Tunesische landschildpad kan niet met andere reptielensoorten worden gehuisvest, zoals het is vatbaar voor ziekten. Kleine schildpadden zoals de Tunesische moeten worden gehouden in overdekte terraria met warmte lampen tijdens koud weer. Net als de andere schildpadden verbruikt de Tunesische landschildpad lommerrijke greens die moeten worden verrijkt met vitamine poeder.Gerelateerde Berichten