Het gebruik van nummers op een Video

10/04/2013 by admin

Toevoegen van muziek aan uw video voordat u-it online post maakt het meer merkbaar, geeft het meer punch, en kan helpen verdoezelen die vervelende soundtrack blunders die vaak ontstaan (zoals een luid auto die reed door op het verkeerde moment!). U kunt ook muziek onder gesproken tekst toevoegen of praten met gebouwd in hulpmiddelen mengen. Vanwege de populariteit van muziek toe te voegen, maken de meeste film editing software programma's het zeer eenvoudig. Een van de meest populaire programma's is Windows Movie Maker, die een vrij typische proces heeft voor het toevoegen van video aan muziek.

Instructies

• Importeer de video in uw film editing software.

• Het nummer in uw film editing software importeren. In Windows Movie Maker is er een Import Audio of muziek optie onder Video vastleggen in het deelvenster Taken verplaatsen. De meeste programma's krijgen iets dergelijks. Als u problemen ondervindt kunt u de exacte locatie van jou met behulp van het helpmenu. Dit zal het nummer toevoegen aan uw film-maken programma maar het zal niet het aan uw video toevoegen.

• Sleep of kopieer het lied in de video-tijdlijn. Dit vertelt het programma wanneer u wilt dat de muziek starten en stoppen. U kunt het nummer rond zodra het is op zijn plaats en u kunt ook het verkorten van de ruimte die het speelt in verplaatsen. Als u meer ruimte wilt, vervolgens invoegen het liedje vanaf het begin opnieuw, in plaats van zich uitstrekt van het einde als stilte soms uitrekken het liedje wordt ingevoegd na het liedje is voltooid.

• Open de mixer voor uw lied en controleer of dat het volume is ingesteld voor het juiste niveau. In Windows Movie Maker doen u dit door te klikken op Volume in het tijdlijnvenster. Verplaats de schuifregelaars of de knoppen aan te passen totdat je muziek op het juiste niveau is. U kunt een voorbeeld bekijken van de video met de muziek door op play te drukken.

• Klaar bent met de andere aspecten van uw video bewerken en exporteer vervolgens met behulp van de opdracht exporteren in het bestandsmenu.

Tips & waarschuwingen

  • Wees voorzichtig bij het zetten van muziek met woorden onder mensen praten. Soms kan de twee botsen en worden verwarrend.
  • Zorg ervoor dat u het recht om de muziek in uw video anders uw zou schuldig van auteursrechtovertreding. Neem altijd contact op met de persoon of personen die de song creëerde alvorens het in uw video.


Gerelateerde Berichten