Hoe te repareren van een scheur in een olieverfschilderij

08/11/2012 by admin

Een scheur in een olieverfschilderij zal in wezen het schilderij de schoonheid en waarde vernietigen. Terwijl u waarschijnlijk niet kan redden van het schilderij waarde, kunt u de rip repareren en maken het schilderij kijken zo dicht bij nieuwe mogelijk. U moet alleen proberen om patch het schilderij als je bent in staat om niet alleen de rip herstellen, maar ook schilderen over het canvas in het verscheurde gebied om te herstellen van het schilderij.

Instructies

• Plaats het schilderij gezicht naar beneden op een schone tafel. U hoeft alleen te verwijderen uit het frame als het frame in de weg van de rip. Glad uit het canvas zodat de randen van de scheur zijn zo dicht bij elkaar als mogelijk, zo niet rechtstreeks raken elkaar.

• Snijd twee stukken van linnen in een vorm die groot genoeg is voor het gehele gebied verscheurd.

• Plaats een strook van thermoplastische lijm op de scheur. Houdt het originele canvas strak, eventueel met een assistent help, terwijl u Verwijder de strip van papier back-ups maken en plaatst u de lijm op de scheur.

• Linnen ééndelig plaats gedurende de klevende strip en warmte met een ijzeren van toepassing op de linnen en -strip, Verwarming van de lijm, zodat u kunt het verwijderen van de strip van andere steun.

• Verwijderen het linnen, peel uit de lijm's andere steun, plaatst u het andere stuk van linnen boven de lijm en het ijzer opnieuw om het linnen met de lijm obligatie van toepassing.

• Draai het schilderij en vul in alle gaten in de doek, indien nodig, met behulp van een speciale putty zoals gesso primer. Als u niet dit soort primer op een kunst levering winkel vinden, Meng warm water, gelatine en Krijt in plaats daarvan.

• Wacht ten minste twee dagen voor alles te drogen. Dit kan variëren afhankelijk van de condensatie in de lucht, zowel buiten als in uw huis.

• Verf over de scheur, doek patch en alle sporen van putty of gesso met behulp van het hetzelfde type van verf en kleuren die worden gebruikt om de oorspronkelijke schilderij te maken.Gerelateerde Berichten