Hoe het schrijven van een karakter-schets voor literatuur klasse

01/28/2013 by admin

Een teken schets is een beschrijving van een personage in een roman of een verhaal dat zowel fysieke en emotionele kenmerken omvat. Karakter schetsen zijn ontworpen om te helpen lezers een verhaal beter begrijpen door de presentatie van hen met een beter begrip van de personages wonen van het verhaal. In literatuur klassen zijn studenten vaak verplicht om te schrijven karakter schetsen om te laten zien dat ze opgedaan een volledig begrip van teken motivatie in een tekst die ze heb gelezen. Begrip personages in een verhaal, of zelfs identificeren met hen, is een effectief middel van grijpen een stuk van de literatuur. Leer hoe u kunt schrijven een teken schets voor literatuur klasse die zal tonen uw vermogen om te herkennen en begrijpen de waarde van het teken in de literatuur.

Instructies

• Kies een roman met een karakter in het gewenste te schetsen. Lees het boek grondig en notities over het karakter van de materiaalsoort, gewoonten, en alle eigenaardigheden maken. Beslissen als de eigenaardigheden van invloed op de uitkomst van het verhaal op enigerlei wijze, positief of negatief. Beslissen wat van je personage doel is in het verhaal en wat motiveert haar om dat doel te bereiken. Vragen van jezelf over het karakter dat u zijn schetsen. Is dit iemand die u willen zou weten of hangen met?

• Maak notities op wat het teken door het verhaal zegt. Met name geven als er zijn herhaalde woorden of zinnen ze gebruikt en als ze met een identificeerbare dialect spreekt. Hoe beïnvloedt dit de rol van je personage in het verhaal, met name wat betreft de manier waarop die andere tekens haar weergeeft?

• Zes tot acht alinea's schrijven over je karakter. Allereerst samenvatten die het teken is in het algemeen, dan detail van je personage rol in het verhaal en haar doelen. Lezers vertellen waarom het karakter is belangrijk voor het verhaal. Is ze een protagonist (goede kerel) of antagonist (slechte kerel)? Heeft je personage een belangrijke of ondersteunende rol spelen?

• Een samenvatting van de resultaten van het verhaal met betrekking tot uw karakter. Ze haar doel bereiken op een bevredigende wijze? Adviezen niet te injecteren in uw schets. Alle informatie die u opneemt moet berusten op het teken in uw verhaal en wat de auteur vertelt u over haar. Houd de focus van de schets karakter op het verhaal met betrekking tot het teken dat u zijn schetsen.

• Formaat uw teken schets volgens de richtlijnen naar voren gebracht door uw instructeur. Zou dit MLA-formaat of APA stijl (zie bronnen). Sommige instructeurs niet vereisen een specifiek formaat, in welk geval u uw schets als een standaard manuscript moet opmaken.Gerelateerde Berichten