Science Board Games voor peuters

10/01/2016 by admin

Science Board Games voor peuters

Wetenschap bordspellen zijn beschikbaar voor kinderen in de voorschoolse leeftijd. Wetenschap bordspellen helpen kinderen verkennen van wetenschappelijke concepten en redeneren op een aangepast aan de leeftijd niveau. Deze spellen vereisen de hulp en leiding van een volwassene; preschool kinderen kunnen echter ook een benadering van leren en deelnemen aan de spelen als de leider. Er zijn verschillende soorten wetenschap bordspellen die u voor uw peuter, afhankelijk van het onderwerp van de wetenschap gewenst kopen kunt.

"Totaal bruto spel van de wetenschap"

De "totaal bruto Game of Science" is een bordspel dat spelen stukken, gebruikt een klodder van slijm en wetenschap vragen. Spelers beantwoorden vragen van de professor kaarten of gross-out kaarten, afhankelijk van de plek die zij het land op de Raad van bestuur. De vragen over de professor kaarten zijn ideaal voor kinderen in de voorschoolse leeftijd en wetenschappelijk zijn gebaseerd. Bijvoorbeeld, een vraag kan lezen, "Show iedereen u bent niet delicaat door kietelen jezelf zonder lachen. Welk deel van uw lichaam houdt je van het lachen: je hersenen, je vingers of uw hart? " Hierdoor kunnen kinderen om te beginnen denken wetenschappelijk en plezier hebben op hetzelfde moment. De vragen over de gross-out-kaarten zijn gemaakt voor de kinderen om plezier te hebben. Bijvoorbeeld, de kaart kan lezen, "Imiteren een vlieg een maaltijd."

Interactieve Whiteboard spel

De PBS Kids website (op pbskids.org betreft) biedt interactieve whiteboard spellen voor opvoeders. Laat uw preschool studenten deelnemen whiteboard spelen. De spelen worden opgemaakt om studenten, en de onderwerpen omvatten Milieukunde, elektronisch of mechanisch, dierlijke geluiden, planetaire wetenschap en biologie. Bijvoorbeeld, biedt de website het spel "EekoWorld," die kinderen met interactieve games op het milieu leert, recycling, aardwetenschappen, planten en dieren. "EekoWorld" kunnen kinderen maken een dier of schepsel en kies de habitat en het type van voedsel dat ze zullen eten.

Rex Dinosaur slag bordspel

Het "Rex Dinosar slag" bordspel introduceert kinderen naar dinosaurussen. Het bordspel leert kinderen over de verschillende soorten dinosaurussen en hun eetgewoonten, zoals carnivoren (dierlijke eters), herbivoren (planteneters) of omnivoren (dier- en plantensoorten eters). Het spel gebruikt realistische dinosaur cijfers. Spelers moeten hun huis dinosaurussen krijgen voordat ze worden opgegeten door de Tyronasaurus Rex dinosaurus. Het spel is uitgerust met 13 dinosaur cijfers, drie dobbelstenen en een spel Vloermatten vinyl.

Childcraft Science Board Games Set

De "Childcraft Science Board Game" set is ontworpen om het leren van essentiële wetenschap begrippen, zoals de woongebieden van dieren, milieu, gezondheid en voeding, aardwetenschappen, plant structuren en zintuiglijke functies door middel van hands-on spelen. Elk spel in deze set richt zich op deze verschillende wetenschap onderwerpen met heldere en kleurrijke beelden. De set bevat "Dier Homes," "Lege the Attic," "Gezonde maaltijden," "Bergen en valleien," "Planten groeien" en "Zintuigen rond de stad." Als u wilt dat alleen een bepaald spel uit de reeks, kunnen de spelen afzonderlijk worden gekocht.

"Operation"

"Operation" helpt kinderen in de voorschoolse leeftijd fijne motoriek ontwikkelen met behulp van pincet verschillende lichaamsdelen extraheren uit een bordspel gevormd als een menselijk lichaam. Kinderen leren ook de namen en functies van verschillende menselijke lichaamsdelen en organen. Maar als de pincet contact the "sides" van het lichaam komen, van de patiënt neus oplicht en zoemende geluid maakt.Gerelateerde Berichten