Hoe om te gaan met een ongeplande zwangerschap

04/07/2016 by admin

Bijna de helft van zwangerschappen in de Verenigde Staten in 2006 waren ongeplande, volgens het artikel "onbedoelde zwangerschap in de Verenigde Staten," die in "Anticonceptie" werd gepubliceerd in November 2011. Als u niet van plan bent uw zwangerschap, kan u nog steeds worden af te rekenen met dit leven-veranderende nieuws. Don't beat jezelf niet omhoog over het--ongelukken gebeuren, en geen anticonceptie is 100 procent betrouwbaar. Een ongeplande zwangerschap hoeft niet te worden van het einde van de wereld.

Instructies

• Laat u reageren op uw zwangerschap. Normale reacties omvatten schok, woede, verwarring, verdriet, angst, schuld en angst. Vrijgeven van uw emoties, wat ze ook moge zijn. Vertel me wat je bent gevoel is vanzelfsprekend, en wees niet te hard op jezelf als je niet het gevoel gelukkig of opgewonden. Geef jezelf de tijd om het reine te komen met uw ongeplande zwangerschap.

• Maak een afspraak met uw arts om te bevestigen uw zwangerschap en bieden een nauwkeurige due datum. Uw arts zal u geven informatie over tests van het bloed, ultrasone klanken en eventuele tests die nodig zijn tijdens de zwangerschap.

• Deel uw nieuws met een vertrouwde, ondersteunende persoon. Vertrouwen in iemand die niet beoordelen of u om een bepaalde besluit onder druk zetten. Die u zich wenden tot hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en de staat van uw relaties met de mensen in je leven. U kunt vertellen de vader van de baby eerst-- of misschien een ouder, broer/zus of een goede vriend.

• Voorbereiden jezelf wat kan komen in de komende negen maanden. Vaak voorkomende bijwerkingen van de zwangerschap zijn misselijkheid, ochtendmisselijkheid (die eigenlijk kan gebeuren op elk moment van de dag), inschrijving borsten, vermoeidheid, stemmingswisselingen, jeukende huid en constipatie. Sommige vrouwen het slachtoffer van verschillende van deze, terwijl anderen gelukkig genoeg zijn om hun zwangerschappen zonder één enkele klacht doorkruisen. U hebt weinig controle over het type van de zwangerschap u zal hebben, dus gaan met de stroom en probeer niet te veel zorgen te maken. Zwangerschap kunnen ook een prachtige, verrijkende ervaring. Proberen te richten op het feit dat u gaat om geboorte te geven een prachtige baby in plaats van woning op de onaangename aspecten van de zwangerschap.

• Adres vragen hebt over elk mogelijk effect van de zwangerschap. Schrijf ze op, als dit helpt u meer helder denken. Bijvoorbeeld, kan u worden bezorgd over de financiële gevolgen van het hebben van een baby. Misschien bent u een college student, of de zwangerschap is het resultaat van een one - night stand. Het is mogelijk dat u bezorgd over wat uw ouders en leeftijdgenoten, van je zal denken. Misschien bent u geconfronteerd met het leven als een alleenstaande ouder en betrokken u zult kunnen omgaan.

• Nemen alle nodige maatregelen om te kijken na het ongeboren kind. Als u roken en alcohol drinken, stoppen. Bezuinigen op cafeïne. Eet gezond, drink veel water, rest wanneer u het nodig hebt en Raadpleeg uw arts over de vraag of het veilig is om te oefenen matig. Beginnen met het nemen Foliumzuur--als u niet reeds het nemen van een multivitamine--om ervoor te zorgen dat de baby krijgt alle vitaminen en mineralen die hij nodig heeft, adviseert Baby Center. Kijk na uw emotionele en geestelijke gezondheid met verlichten van stress activiteiten, zoals prenatale yoga, meditatie, of een hobby vindt u aangenaam en ontspannen.

• Sluit met je baby--het is nooit te vroeg om te beginnen. Besteden tijd elke dag om te zitten of liggen in een comfortabele positie, plaats je handen zachtjes op je buik en denken over je baby, Baby Center suggereert. Vijf tot tien minuten verbeelden uzelf als een ouder, tijd doorbrengen met uw baby en het creëren van gelukkige herinneringen samen doorbrengen.

Tips & waarschuwingen

  • Bespreken vragen over uw zwangerschap met uw arts hebt, ongeacht hoe triviaal ze lijken.


Gerelateerde Berichten