Hoe kan ik indienen voor een echtscheiding in San Diego?

11/28/2013 by admin

Hoe kan ik indienen voor een echtscheiding in San Diego?

Gaan door een echtscheiding is nooit gonna be glad zeilen, met de enorme hoeveelheid emoties en beklemtoont dat een scheiding wordt veroorzaakt. Het proces zelf kunnen verrassend eenvoudig, echter, en in de meeste gevallen Californië echtscheidingen zijn eenvoudig en binnen een maand moeten worden afgesloten. Het is zelfs mogelijk om jezelf te vertegenwoordigen en te voorkomen dat een advocaat als u en uw echtgenoot coöperatieve zijn en zal niet belichaamd vechten.

Instructies

• Echtscheiding typen met uw advocaat of echtgenoot bespreken en beslissen welke is het meest geschikt is voor uw omstandigheden. De meest voorkomende is een regelmatige echtscheiding, maar een samenvatting ontbinding is ook een optie als u minder dan vijf jaar hebt getrouwd geweest, hebben geen kinderen of eigenschap, minder dan 4.000 dollar in gezamenlijke schulden te danken hebben en beide partijen ermee akkoord nooit echtelijk steun krijgen, en er is een ondertekende overeenkomst daartoe.

• Bezoek een familie recht-gerechtsgebouw en vraag om formulieren FL-100 en FL-110. Als u kinderen hebt, u zal tevens nood FL-105, en FL-160 worden gezamenlijke eigenschappen en schulden. Als u niet zeker welke formulieren u nodig hebt bent, of tot de griffie om hulp vragen.

• Invullen van de formulieren volgens de instructies. Deze zijn meestal eenvoudig. Vanaf augustus 2010 betaalt u $320 voor een echtscheiding, die meestal betaalbaar is wanneer de formulieren worden ingediend.

• Dienen de documenten. Één exemplaar zal moeten worden betekend aan het Hof, en een aan de andere partij. Als u niet wenst om te dienen van de papieren om uw echtgenoot zelf, kan u een vriend of familielid over de leeftijd van 18 tot en met het te doen op uw rekening, of betalen de county sheriff.

• Vul een FL-115, dat een bewijs van formulier-service is, en uw echtgenoot moet een FL-117 formulier invullen.

• Elke relevante openbaarmaking formulieren invullen. FL-140 lijsten voorontwerp informatieverschaffing, en FL-150 is een lijstformulier inkomsten/uitgaven. FL-142 is een lijst van schulden en activa. Deze formulieren moeten worden teruggegeven aan de rechtbank die de dienst vormen.

• Ben het eens over een regeling met uw partner. Als de partner niet reageert, bestand een FL-165 formulier, waarmee de rechter om een beslissing te nemen. U moet een FL-150 hechten aan dit formulier zo goed als u zou willen beweren voor echtelijk of kind ondersteuning. Als u een overeenkomst hebt, bestand een FL-130-formulier.

Tips & waarschuwingen

  • Als je niet kan de $320 echtscheiding vergoeding veroorloven, een vergoeding opheffing formulier invullen. Als u in aanmerking komt, moet u niet te betalen.


Gerelateerde Berichten