How to Change AIFF naar WAV

10/25/2013 by admin

Bewerken van muziek in AIFF en WAV-formaten kan produceren een ideale, relatief onaangetast geluidskwaliteit voor je audio projecten. Terwijl zowel WAV- en AIFF-bestandsindeling niet-gecomprimeerde audio ondersteunt, zijn ze niet altijd compatibel met dezelfde software. U kunt een AIFF-bestand naar WAV als uw audio hulpprogramma de laatste als een compatibele indeling vereist. Een AIFF en WAV-compatibele digitale audio conversiehulpprogramma gebruiken om de wijziging.

Instructies

• Download en installeer een AIFF en WAV-compatibele digitale audio conversiehulpprogramma als u dat nog niet hebt gedaan. Overweeg Switch, Hoo technologieën AIFF MP3 Converter of Xilisoft Video Converter als u nog geen dergelijk hulpprogramma in het achterhoofd. Tijdens Switch een freeware alternatief is, kan Hoo technologieën AIFF MP3 Converter en Xilisoft Video Converter compatibiliteit met meer bestandsindelingen echter van nut zijn voor u.

• Start uw digitale audio conversiehulpprogramma.

• In het digital audio conversiehulpprogramma uw AIFF-bestand laden. Selecteer 'Toevoegen', 'Open' "Importeren" of "Nieuw bestand" van de digitale audio conversiehulpprogramma "Bestand" menutab, zoals deze per programma verschillen. U kan als alternatief, klik op een gelijknamige knop op het nut, indien van toepassing. Kies de AIFF-bestand van de daaruit voortvloeiende browser.

• Selecteer "WAV" als de bestandsindeling van de bestemming van de digitale audio conversiehulpprogramma "Bestandstype" drop-down menu.

• Klik op de "Convert" of "Opslaan" knop op het digitaal audio conversiehulpprogramma wijziging van van het AIFF-bestand naar WAV te voltooien.Gerelateerde Berichten