Hoe krijg ik meer magisch Items in Diablo 2 expansie

10/09/2012 by admin

Hoe krijg ik meer magisch Items in Diablo 2 expansie

In "Diablo 2: Lords of Destruction," Blizzard uitgebreid de wereld van Diablo met een vijfde daad en een andere baas in de Barbarian hooglanden, toegevoegde extra bepantsering en wapens, en de druïde en moordenaar karakterklassen gemaakt. Met toegevoegde ruimte in elk teken opslag stash hebben alternatieve wapen setups, en nieuwe charmes en runen, Diablo 2 spelers de aansporing meer magisch items verzamelen. De geheime koe-niveau, de horadric kubus, drop mods en strategische menigte gericht op kunnen alle Diablo 2 spelers kansen op het vinden van meer magisch items verhogen.

Instructies

• Uitgevoerd door het niveau van de koe. De koe niveau is een geheim niveau met een daling van de hoge tarief voor edelstenen, charmes, en magische punten. Om naar het niveau van de koe, plaats een Tome van Town Portal en Wirt van been in de Horadric kubus en dan hen samen te transmuteren. Wirt de been kan worden gevonden in Tristram in één Act en de Horadric kubus is gevonden in de zoektocht van de Horadric personeel in twee Act. Zodra de twee items worden getransmuteerd samen in de Horadric kubus, verschijnt een portaal naar het niveau van de koe. In het niveau van de koe daalt de koe koning baas meestal magische punten toen gedood.

• Upgrade items in de Horadric kubus. De Horadric kubus kan worden gebruikt voor het maken van hogere kwaliteit edelstenen en magische punten door door items samen. Drie gemmen van dezelfde rang kunnen worden omgezet om te maken een juweeltje dat zich één niveau hoger in kwaliteit. Drie ringen voor het ontvangen van een willekeurig geselecteerde magische amulet transmuteren. Om een magisch zwaard met drie chipped edelstenen zal leiden tot een willekeurige magische zwaard van een ander type van magische.

• Magie-zoeken percentage verhogen. Er zijn verschillende charmes, runen en edelstenen die de kans verhogen op het vinden van magische punten. Een teken dat is uitgerust met een 100-procent magische zoeken heeft twee keer de kans op het vinden van magische punten.

• Doden op hoog niveau monsters. Monsters die Enchanted, kampioen, uniek of unieke Super hebben een grotere kans van het vervallen van magische artikelen bij gedood. Bazen neerzetten meestal ten minste één magische item wanneer gedood. Een personage die op zijn minst over niveau 45 is moet zitten kundig voor Baal doden in de vijfde act op zichzelf, en met een groot percentage van de magie-zoeken druppels Baal meestal drie of meer magische items.

• Download een daling van de mod. Blizzard, de Schepper van "Diablo 2: Lord of Destruction," doet geen uitspraken over mods ter verbetering van het spel, maar er is een grote online modding community voor Diablo 2. Verschillende daling mods kunnen worden gedownload en geïnstalleerd om te kunnen verhogen de kans op het vinden van magische punten. De Socket te 'Em mod wijzigt het spel zodanig dat quill ratten neerzetten edelstenen en Runen voor het wijzigen van magische bepantsering en wapens.

Tips & waarschuwingen

  • De Assassin karakter kunt openen gesloten kisten tot magische items zoekt.
  • De Barbarian karakter heeft een zoeken-item vaardigheid die het potentieel heeft om magische items op de lijken van monsters te vinden.


Gerelateerde Berichten