Hoe potje-trein een Basset Hound

04/14/2014 by admin

Hoe potje-trein een Basset Hound

Basset hounds zijn de onverdiende reputatie van koppig en daarom moeilijk te house-train. Liz Pailka, hond trainer en auteur van "KISS Guide te verhogen een pup," merkt dat alle pups en honden--ongeacht wat hun ras--gedraagt kunnen. Eventuele ongelukken zijn meestal het gevolg van onoplettendheid en luiheid van de kant van de eigenaar en niet van de kant van de hond of puppy. Aangezien Basset hounds dergelijke korte hebben benen en lange organen, sommige nieuwe Basset eigenaren vinden het moeilijk op eerst om te bepalen of en wanneer de hond is kraken.

Instructies

• Beslis over waar de Basset is naar toilet. Idealiter moet dit buiten het huis. Maar als de Basset wil worden opgesloten binnenshuis gedurende meer dan vier uur aan een stuk, een volwassene niet mogelijk om te houden van de blaas. Puppies moeten plassen ongeveer elke twee uur wanneer ze wakker zijn. Als de Basset is binnen, moet dan een aangewezen toilet plek binnen worden geselecteerd. Dat ter plaatse moet hebben van een kattenbak overdekte hond of "plasje pads."

• Neem de Basset aan de aangewezen toiletruimte. Neem de Basset er zo snel als u de Basset huis krijgt. De meeste honden en puppies moeten plassen na een autorit. Zet een kraag en leiden op de Basset en lopen aan de aangewezen toiletruimte en houden haar daar tot ze kraakpanden. Wees geduldig. Mondeling lof wanneer zij hurkt.

• Leren uw Basset lichaamstaal. Meeste Bassets zal deelnemen aan bepaalde gedrag juiste voordat ze plassen of poepen. Meestal is dit wandelen rond in grote cirkels, intens snuiven. Sommige Bassets kunnen krassen op de grond. Leren wat het is dat uw hond doet. Deze manier, als je ziet de Basset uitvoeren van dit probleem, kunt u onmiddellijk laat de hond uit in een omheinde tuin, nemen de hond met een riem op de kraag of verplaatsen de hond naar de toilet aangewezen binnen hond.

• Schoonmaken van eventuele ongelukken met een enzym gebaseerde reiniger. Basset hounds hebben een krachtige gevoel van geur, volgens de American Kennel Club. Wanneer een Basset is op zoek naar een plek om te plassen of poepen, is de hond probeert te vinden sporen van hond urine of ontlasting te weten waar te gaan. Met behulp van een enzym gebaseerde schonere helpt volledig deze om geuren te verwijderen.

• Plaats de Basset in een kist of een ruimte wanneer u niet thuis bent om te controleren. Kratten of kamers moet groot genoeg zijn voor de Basset om te draaien. Zorg ervoor dat er speciale speelgoed, kauwen traktaties en comfortabele bedden zodat de Basset Hiermee koppelt u de krat of de kamer met goede tijden, volgens de 'Dog Owner's Guide'.

Tips & waarschuwingen

  • Als een Basset plotseling begint te hebben van ongevallen, neem het mee naar de dierenarts; Bassets zijn gevoelig voor rugproblemen die tot incontinentie leiden kunnen.
  • Basset pups zal jonger dan 2 jaar vaak een paar druppels van urine lekken wanneer bang of wanneer opgewonden. Dit heet onderdanige plassen en gaat weg als de hond rijpt.
  • Nooit Stuur uw Basset naar de krat of kamer als straf.
  • Nooit uw Basset neus wrijven in eventuele ongelukken. Dit alleen de Basset boos en kan leiden tot beten.


Gerelateerde Berichten