Lijst van hilarische ideeën voor straatveger jaagt

07/01/2012 by admin

Bij de planning voor een bijeenkomst, kun regelen van een scavenger hunt je je vrienden op een spannend avontuur. In een scavenger hunt, deelnemers of groepen uit het hoofd en probeert te verzamelen van een lijst met items of een reeks taken te voltooien. Plan een hilarische scavenger hunt en uw samenzijn gedenkwaardig voor uw vrienden en familie zal zijn.

Mall Adventures

Er is een heleboel plezier te hebben in uw lokale winkelcentrum. Gebruik maken van de verschillende, en soms wacky, winkels in uw buurt om uw straatveger jacht maken. Bijvoorbeeld, het hoofd van groepen moet een bouwstijl-A-Beer workshop en maken van een "unloveable" knuffeldier. Andere voorbeelden zijn: met deelnemers proberen op kleding van het andere geslacht in een kleedkamer, paardrijden een kinder rit en goofy fotograferen in een foto stand.

Bachelorette partij

Tijdens een bachelorette willen partij, de bruid en haar vrienden hebben een leuke en iets risque, nacht. Maak een scavenger hunt kun je aan de balken. Proberen om telefoonnummers, kussen en drankjes van mannen die zijn schattig, evenals mannen die zijn lelijk. Bestellen van leuke foto's aan de bar. Doen van lichaam schoten, en dansen als een maniak. Kies iets dat de nacht een rel maken zal, maar zorg ervoor dat uw deelnemers zullen voelen comfortabel met wat je vraagt hen om te doen.

Cadeau winkel Scavenger Hunt

Wanneer u op vakantie zijn attracties, bent u gebonden te komen over tonnen smakeloos souvenirwinkels. Zet de haltes in wedstrijden om te zien wie de tackiest giftpunten kan vinden. Lepels, t-shirts en shot glazen zijn alle gemeenschappelijke nietjes die deel van de lijst uitmaken kunnen. Bonuspunten te grappig, schattig of raar souvenirs uitdelen. Als u niet uitgeven van uw geld op de plakkerige items wilt, alleen maar iedereen deelnemende foto's nemen van de verschillende geschenken.

Glow-In-The-Dark Scavenger Hunt

Met behulp van glow-in-the-dark-paint, kunt u een straatveger jacht nog meer spannend voor jonge kinderen. Verf de objecten die u wilt dat de groep om te vinden met een verflaag glow-in-the-dark. De meeste ambachtelijke en levering winkels voeren dit product, maar zorg ervoor dat u testen het uit voordat je dekking van al uw objecten in het. Wanneer het tijd is voor de jacht, doden de lichten en laten zoeken naar de gloeiende lijstitems. Laat de cursisten te schilderen hun gezichten voor toegevoegde hilariteit.Gerelateerde Berichten