Hoe te houden een paard op kleine areaal

07/16/2012 by admin

Terwijl een boerderij met veel hectare grond, perfect begrazing en kamer voor oefening kan presenteren de ideale locatie voor paarden, vereisen deze dieren geen ideale omstandigheden voor een gezond leven. Evaluatie van het type van paard en uw vermogen om te bieden oefening, passende voeden en stimulatie helpt bepalen wat u nodig hebt om te houden van een paard op uw beperkte areaal. Een overweging van het houden van een paard op kleine areaal is de mogelijkheid om de verwijdering van het afval, omdat een gemiddelde paard met een gewicht van 1000 pond meer dan 40 pond van mest per dag produceert, volgens de Universiteit van Nevada.

Instructies

• Contact opnemen met uw lokale ordonnantie kantoor, departement landbouw of boerderij bureau voor verordeningen met betrekking tot bouwvoorschriften en zonering van verordeningen. Controleer of uw eigendom aan grootte beperking, omdat veel gebieden ingesteld een areaal minimum, soms zo hoog als vijf hectare, voor het onderbrengen van een paard.

• Geef een schone, geventileerde schuilplaats, ofwel een driezijdige schuur of stal, ter bescherming van het paard van noodweer en concepten. De gemiddelde grootte paard moet een onderdak dat maatregelen van 10 tot 12 voet breed, ten minste acht voet hoog en met een vier-voet-wide openen of een deur, volgens de Colorado State University Extension.

• Opgemaakt veilige schermen te bevatten van het paard en het voorkomen van blessures. Schermen opties omvatten boards, rails en andere typen die doen niet een risico van verstrengeling.

• Contact afval verwijdering bedrijven over de levering van een container voor het verwijderen van ongeveer 400 pond van mest en strooisel per week, of maken plannen op andere opslag en verwijdering opties, zoals persoonlijk verwijderen afval naar een erkende locatie of compostering. Schoon vliegt het gebied dagelijks om te voorkomen dat, geur en sanitaire problemen met de buren.

• Zoek paardrijden gebieden, routes, rijden ringen en opties toegankelijk is voor uw land teneinde uw paard. Bieden enkele uren van grasland opkomst, indien mogelijk. Voor paarden gehouden in een gebied zonder opkomst, adviseert het gemiddelde paard uitoefenen gedurende één uur dagelijks, Oklahoma State University.

• Zorgen voor extra voedsel aan te vullen van gebrek aan begrazing gebied. Extra hooi, pellets of andere voedsel te geven het paard beide voeding en activiteit ter vervanging van grazen.

• Raadpleeg met uw lokale kantoor coöperatie extensie USDA voor aanbevelingen voor de verbetering van de kwaliteit van uw grazende gebied, bodem, gras zaaien en opties voor beheer. Kunt u overwegen het land te verdelen in twee secties toe één gebied groeien terwijl het paard anderzijds schaafwonden. Bespreken delen weiden met buren.

Tips & waarschuwingen

  • Selecteer een paard en RAS dat overeenkomt met uw vermogen om te verzorgen op beperkte areaal.
  • Word lid van lokale paard advocacy groepen te houden op de hoogte van verordeningen en wetten aan uw paard eigendom gerelateerde.
  • Feed opslag veilig om te voorkomen dat het aantrekken van knaagdieren en andere plagen houden.


Gerelateerde Berichten