How to Deal met In-Law angst

06/05/2012 by admin

Of u nu gaat trouwen of een uitgebreide familie door huwelijk jarenlang hebben gehad, kan omgaan met wetten worden stressvolle en veroorzaken angst. Uw schoonouders wil het beste voor hun kind, en ze kunnen worden gebruikt om in het middelpunt van hun kind universum. Plotseling hebben concurrentie, en ten minste aan het begin van uw huwelijk, kunnen zij niet denken u zijn goed genoeg voor hun kind of kan worden zeer uitgesproken in hun adviezen van bijna alles. Niettemin, vergemakkelijken een aangename relatie zal verlichten uw bezorgdheid.

Instructies

How to Deal met In-Law angst

• Welkom uw in-wetten in je leven, hen uit te nodigen aan uw huis en maken hen het gevoel wilde. Probeer te handhaven een gevoel voor humor en een kalm houding zelfs als zij u beledigen of terughoudend lijken om uw uitnodigingen accepteren.

• Erkennen dat ziet u alleen schoonouders die ver weg een paar keer per jaar wonen. Als dat uw situatie, maken een inzet te krijgen door middel van de gebeurtenissen zo aangenaam mogelijk.

• Compliment uw schoonouders, zet het gesprek naar een onderwerp die u na aan het hart hen weten of, als al het andere faalt, jezelf afstand door drukke portie eten handelt of vermenging met andere gasten als je ze op familiebijeenkomsten ziet.

• De angst u voelen rond uw schoonouders met uw echtgenoot en brainstormen manieren om het probleem te bespreken. Uw echtgenoot heeft zijn interactie met zijn ouders zijn hele leven, moet weten hoe ze te behandelen en wellicht stap in, zodat uw in-wetten ons ervan bewust zijn dat u en uw echtgenoot eens zijn.

• Praat met uw in-wetten en laat hen weten dat u wilt opschieten. Kalm blijven en benadrukken dat je uw echtgenoot liefde en uw echtgenoot familie wilt als een onderdeel van je leven. U kunt niet verwachten dat een probleem vast te stellen als de bron niet u weet zorg genoeg om het probleem te verhelpen.

• Erkennen alle inspanningen die uw in-wetten maken om te verlichten uw angst om hen heen, en waarderend. Belonen uw schoonouders met een telefoontje of om een lunch datum of familie maaltijd te starten.

• Maak niet uw echtgenoot kiezen tussen u en zijn ouders. Als u moet, houd uw afstand van haar ouders, maar aanmoedigen uw echtgenoot te houden in contact met hen.

• Bevordering van een positieve relatie met uw kinderen en hun grootouders door te moedigen telefoongesprekken en met inbegrip van uw in-wetten in de prestaties van uw kinderen.Gerelateerde Berichten