How to Make akkoorden op een mandoline

03/31/2017 by admin

How to Make akkoorden op een mandoline

De mandoline is een snaarinstrument, eerder vergelijkbaar met een luit. Een standaard mandoline heeft vier sets van dubbele tekenreeksen die worden meestal gespeeld met een pick, hoewel sommige musici het instrument met hun vingers kunnen spelen. Mandoline worden gebruikt in vele verschillende stijlen van muziek en leren om te spelen akkoorden op de mandoline is een van de eerste stappen naar becoming een bedreven. Het duurt praktijk en geduld, maar leren om te spelen heeft zijn beloningen.

Instructies

• Afdrukken of kopen een mandoline chord grafiek. Dit is nodig voor het leren om te spelen de mandoline akkoorden op uw eigen. Mandoline chord grafieken niet kunnen worden vervangen voor viool of gitaar grafieken, of elke andere snaarinstrumenten. Mandoline akkoorden zijn uniek.

• Selecteer een pick die u zich gerust met. Sommige picks komen met vingergrepen zodat ze niet uit je vingers glijden terwijl u speelt. Sommige picks zijn zachter dan anderen, waardoor de productie van een ander getextureerde geluid. Probeer een paar oogsten met uw mandoline en kiezen welke één u het beste bevalt.

• Houd de mandoline. De mandoline losjes moet rusten op je schoot (doen niet omhelzen het naar uw lichaam). U kunt ook koppelen aan een riem mandoline en laat het hangen losjes zodat uw pols en elleboog horizontale zijn. De hals van de mandoline moet rusten in uw linkerhand.

• Tokkelen van de mandoline met uw rechterhand. Om dit te doen, houdt het afgeronde einde van uw keuze tussen uw wijsvinger en duim en het puntige einde naar de mandoline tekenreeksen. Houd dat het licht, maar niet zo licht dat het kan gemakkelijk van uw vingers glijden, en verplaatsen van uw hand op en neer, laten de pick sloeg tegen de mandoline snaren.

• De namen van de snaren onthouden (G, D, A en E van boven naar beneden) en de nummers van de frets en leren van de nummers van uw vingers als ze komen met uw akkoord grafiek overeen. De wijsvinger is No. 1, het midden is No. 2, de ring vinger is No. 3 en de vinger pinky is No. 4. Op de snaar grafiek vertegenwoordigen de horizontale lijnen de mandoline frets en de verticale vertegenwoordigen de tekenreeksen.

• Kies een snaar van de koorde grafiek en line-up van uw vingers op de juiste tekenreeksen en passende frets. Niet alle vingers worden tegelijk gebruikt voor sommige akkoorden. Druk op uw vingers op de juiste tekenreeksen zonder overlappende op anderen. (Bijvoorbeeld, de C-akkoord wordt gespeeld door het plaatsen van de vierde vinger van de G-tekenreeks in de vijfde fret, de eerste vinger op de D-tekenreeks in de tweede fret, de tweede vinger op de A string in de derde fret en de derde vinger op de E-snaar in de derde fret.)

• Houd de Vingeren met je linkerhand en tokkelen met uw rechterhand op hetzelfde moment. Dit is een snaar.Gerelateerde Berichten