Bruiloft spelletjes voor kinderen en jongeren

03/30/2013 by admin

Bruiloft spelletjes voor kinderen en jongeren

Tieners zijn op die lastige leeftijd tussen de jeugd en jonge volwassenheid. Ze nog steeds genieten van veel van de dezelfde aflaten hield ze als kinderen, maar ze zijn niet in de kinderachtige spelletjes; in plaats daarvan, ze liever fantasierijke verkooppunten zoals videospelletjes. Volgens het Pew Research Center, 49% van de tieners gespeeld simulatie video en computer games, zoals bruiloft spelletjes, in 2008.

"Dream Day Wedding Bella Italia"

Cara Ely, maker van de "Dream Day Wedding" reeks van games, gemaakt deze verborgen object games beroep op volwassen vrouwen die genieten van prachtige gehemelten van kleur en meer vrouwelijk thema's. U vindt meerdere spellen in deze serie beschikbaar op de PC en de Nintendo DS, maar van de PC "Droom dag huwelijk Bella Italia" spel kan de meeste belangstelling voor tieners. Terwijl op zoek naar verborgen voorwerpen puzzels op te lossen en krijgt je ook om te helpen een plan van de vrouw voor haar huwelijk in Italië. Dit spel is ideaal voor een jonge vrouw met een belang in Europa, die geen middelen heeft voor een bezoek aan zichzelf.

"Universele Wedding"

Een tiener met een interesse in mode kunt genieten van een online Browserspel zoals "Universele bruiloft." Het spel, is terwijl geschikt is voor alle leeftijden, minder schattig en meer volwassen wanneer het zich tot enkele van de voor-kinderen kleding-omhoog bruiloft games verhoudt. De kunst is realistischer dan cartooneske. Tieners kunnen ook genieten van het leren over bruiloften in verschillende culturen, zoals het voorwerp van het spel is te kiezen uit de beschikbare bruiloft outfits te kleden van de bruid en bruidegom in goede culturele bruiloft kleding.

Mock bruiloft

Tieners die wensen om een meer empirische ervaring hebben als het gaat om het "spelen" bruiloften kunnen genieten van een mock bruiloft enscenering. Tiener paren die zich inzetten voor elkaar kunnen aankleden in mooie kleding of zelfs jurk terloops met extra details, zoals een huwelijkssluier kostuum. De mock bruiloft kan vieren betrokkenheid bij elkaar of een verbintenis tot zuiverheid--zonder enige druk. Tieners kunnen ook de mock bruiloft opnemen in een presentatie voor andere tieners betreffende de definitie van gezonde relaties.

Wedding voorbereiding bespotten

Of in voorbereiding voor het bijwonen van een tiener mock bruiloft of niet, kunnen tieners genieten van het spelen van een mock bruiloft voorbereiding spel. Meisjes moeten krijgen samen en verlenen elkaar make-overs en elkaars haar doen alsof ze zouden gaan om bij te wonen een bruiloft. Dans jurken--wat jurken hebben die het meest geschikt voor een bruiloft kijken dienen vervolgens te dragen. Jongens kunnen deelnemen, ook door verkleden in kostuums of smoking. Terwijl ze klaar, kan de groep deelnemen aan bruids douche spellen, zoals bruiloft-thema kruiswoordraadsels en woordonderzoeken. De groep kan vervolgens wonen een mock bruiloft of sommige andere bijeenkomst, zoals een fotoshoot in het park.Gerelateerde Berichten