How to Deal met tiener zwangerschap

02/09/2013 by admin

Als een tiener ouder is niet eenvoudig. Zelfs zo, duizenden tieners vinden een manier om te laten werken, en velen kunnen voltooien van de middelbare school en zorg voor hun baby's. Er zijn veel uitdagingen langs de weg. Nog, een zwangerschap niet het einde van de wereld.

Instructies

• Vertel uw vriend en de ouders over de zwangerschap. Het is natuurlijk te worden bang of voel me beschaamd. Echter, een zwangerschap is ernstig en het is best om uw familie en van de baby vader rechtsweg vertellen.

• Overweeg de opties voor u beschikbaar. Praat met je ouders en de baby's vader en bepalen van de beste manier voor het verwerken van de situatie. Bijvoorbeeld, kunt u beslissen Houd de baby te overwegen van een adoptie. Als u kiest voor aanneming, overwegen een open adoptie of hebben een familielid de baby aannemen.

• Zoek een plek om te wonen. Als je ouders boos zijn en wilt u uit het huis schoppen, neem contact op met een familielid of vriend en vragen om te verblijven met hen. Gedurende deze tijd, zoek actief naar uw eigen plaats. U zult waarschijnlijk in aanmerking voor betaalbare huisvesting programma's aangeboden door de stad.

• Beslissen om te trouwen of verblijven enkel. Zwangerschap is geen reden om te trouwen. Aan de andere kant, als u en uw vriend elkaar liefhebben, en u wilt verhogen de baby samen, is huwelijk overwegen waard. Als u jonger dan 18 bent, moet u toestemming van de ouders.

• Kijk in verschillende home school opties. Sommige tiener meisjes hebben een glad zwangerschap en ervaring weinig ziekte. Aan de andere kant, zijn een paar meisjes de gehele negen maanden ziek. In dit geval overwegen kunt u inschrijven in een home school programma.

• Neem teen ouderschap en borstvoeding klassen. Neem contact op met uw plaatselijk ziekenhuis of community center en navraag over ouderschap klassen voor tieners. De meeste steden bieden maandelijkse programma's, en ziekenhuizen vaak host borstvoeding klassen.

• Gelden voor de ziektekostenverzekering bijstand en WIC (speciale aanvullende voeding programma voor vrouwen, zuigelingen en kinderen). Als u geen moederschap dekking, van toepassing voor Medicaid. Ook, praat met een maatschappelijk werker en bepalen of u in aanmerking voor WIC, een programma dat goedkope baby benodigdheden en andere bijstand biedt.Gerelateerde Berichten