Leren kennen elkaar spelen voor jonge geitjes

01/23/2015 by admin

Wanneer een kind een nieuwe klasse begint, naar een partij gaat of nieuwe mensen ontmoet, kan het een beetje eng. Sommige kinderen passen goed, maar anderen hebben hulp nodig. Bepaalde spellen kunnen verlichten de introducties en help beide introvert en extravert kinderen leren kennen elkaar snel en op een leuke manier. Kinderen van alle leeftijden kunnen leren over elkaar terwijl de get-to-know-you spelen.

De lege stoel

In haar boek, "101 verkeer spelletjes voor kinderen," deelt Huberta Wiertsema het spel genaamd "De lege stoel." Voor dit spel moet u stoelen voor iedereen in de groep, plus een extra. Regelen alles van de stoelen in een grote cirkel, geconfronteerd met naar binnen. De cirkel moet groot genoeg om te voorzien in werking. Alle kinderen zitten in de stoelen en kondigen hun namen. Vragen de kinderen te herhalen de naam, indien nodig. Als er meerdere mensen met dezelfde naam, vragen als men gebruik maakt van een bijnaam of de eerste initiële van hun laatste namen toe te voegen. Het kind zit aan de rechterkant van de lege stoel moet "klap" de stoel en roepen een naam van een van de kinderen in de cirkel. Het kind behoren tot die naam loopt naar de lege stoel en gaat zitten. Het kind naast de nieuw leeggemaakte stoel roept een nieuwe naam en wordt het spel voortgezet totdat iedereen de naam heeft geroepen.

Zingen Games

Kinderen liefde sing-along nummers, die een manier om te leren kennen elkaar kunnen opnemen. Rijmende en repetitief nummers zoals "The naam Game," oorspronkelijk gezongen door Shirley Ellis, of "Die stal de Cookie van de Cookie Jar?" toestaan voor ieder kind dat zijn naam in het lied, met iedereen anders zingen over hem.

Volwassenen kunnen make-up een originele song op te nemen van namen. Kinderen kunnen ook worden gevraagd om te zingen van hun namen in een bepaalde stijl van muziek, met behulp van voorbeelden vooraf, zoals "land" of "pop".

Meetball

De nationale vereniging voor het onderwijs van jonge kinderen biedt een spel gebruikt voor introducties. In "Meetball" staan de kinderen alle in een brede cirkel. Met behulp van een object dat kan worden gegooid, zoals een kleine bal, een ballon of zelfs een stuk doek, een volwassene gooit of handen een kind het object. Het kind dan luid introduceert zelf, met behulp van de lijn "Hallo, mijn naam is...!". De andere kinderen herhaalt u vervolgens de naam gebruikt, "Hallo...!"

Matching Game

Met behulp van string, Knip genoeg stukken voor iedereen in de groep. Elk stuk moet een andere lengte van precies de zelfde grootte. Dit kan ook worden gedaan met nummers of woorden geschreven op papier, zolang er twee van elk type gebruikt zijn. Vraag elke kind te vinden zijn wedstrijd--de persoon die dezelfde grootte tekenreeks, hetzelfde nummer of hetzelfde woord heeft. Wanneer iedereen is gekoppeld, hebben ze zichzelf voorstellen en vragen. U kunt een vaste lijst van vragen, ofwel ergens geschreven, vooraf uitgelegd of vermeld terwijl ze met hun partners hebben. Als er minder dan acht kinderen, kan deze oefening worden herhaald totdat iedereen heeft gekregen om elkaar te kennen. Volgens onderwijs wereld, kan een uitdaging worden toegevoegd door het hebben van de kinderen hun partners kennismaken met de hele groep.

Getting to Know You Bingo

Dit spel van bingo kan worden afgedrukt op de leraar Vision-website (Zie 'Bronnen'). Net als normale bingo, kinderen hebben een volledige blad van vakken, maar in plaats van cijfers en letters, de vakken houden beschrijvingen zoals "houdt pizza," "heeft krullend haar" en "kan doen een goocheltruc." De kinderen zwerven rond de kamer vragen de andere kinderen welke beschrijving past ze beste. De kinderen schrijf dan hun namen in het vak die bij hen past. Het spel eindigt wanneer iemand de hele doos gevuld krijgt of, zoals bingo, een rechte of diagonale lijn gevuld.

Volwassenen kunnen ook een oorspronkelijke bingo blad maken met specifieke informatie voor elk kind.Gerelateerde Berichten